NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

het laatste nieuws van 2023

Nog even en 2023 is alweer ten einde. Om dit jaar mooi uit te luiden en het nieuwe goed te beginnen, ontvang je deze nieuwsbrief met louter positiviteit.

Fluisteringen van je ziel aurakelkaarten gelanceerd

Fluisteringen van de ziel

Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten. Inzichtkaarten met een handig boekje waarin de informatie en thema’s uit jouw energieveld voor je verwoord worden en praktisch en inzichtelijk zijn gemaakt.
Trek eens een kaartje en ontdek concrete handvatten over hoe iets op te lossen of juist hoe los te laten. Ontwikkel dieper inzicht in jezelf door het advies, de ondersteunende affirmaties en oefeningen. Of zet een stap richting verdere heling.

Deze inzichtkaarten zijn een collectorsitems, want ze zijn alleen aan te schaffen via mijn website, zolang de voorraad strekt.

Op 12 december zijn ze uitgekomen en gaf ik een doop-workshop voor alle vroegbestellers. Daarin lichtte ik de gebruiksmogelijkheden van de kaarten verder toe en gaf ik extra tips en readingen en hielp ik duiden.
En bleek tevens dat ze heel enthousiast ontvangen worden en geweldig werken!
Wil jij jezelf of een ander ook met een set verblijden? Meer informatie of bestellen kan via de links.

 

Achter je muurtje meditatie online

Soms trek je je even in terug jezelf. Dan creëer je ruimte voor jezelf door tijdelijk niet meer mee te doen en wat afstand te nemen. Op deze manier ga je dan uit contact in een poging om je wat minder kwetsbaar te voelen.
Herken je jezelf hierin? Of loop je aan tegen de afstandelijkheid van anderen? Luister dan eens naar mijn nieuwste meditatie: achter je muurtje en ga meer verbonden de feestdagen in.

Het is één van de alweer 18 meditaties die je via mijn meditatiepagina kunt beluisteren. Hij werkt vooral in auralaag 28 en aan alles wat aan het thema vertrouwen gekoppeld is in de auralagen eronder.

Geleide meditatiedag 28 januari 2024

Ben je enthousiast over mijn gratis geleide meditaties? Dan heb ik leuk nieuws. Op 28 januari 2024 geef ik in Groesbeek een hele dag live nieuwe, speciaal voor deze gelegenheid geschreven meditaties! Het thema is: Een Gelukkig Nieuw Jaar.

2024 is dan net begonnen en het is fijn om definitief los te laten wat niet langer bij je hoort en de juiste, passende nieuwe ervaringen aan te trekken.

Deze geleide meditatiedag is een warm bad dat jou op een zachte, liefdevolle manier hierin ondersteunt, gebruik makend van de 12 universele wetten, waaronder de Wet van de Aantrekking. Wil jij ook deelnemen? Meld je dan gauw nog even aan! 

Geleide meditatiedag

De 12 universele wetten (cursus)

Ik noemde ze al: de 12 universele wetten. Wie zaait, zal oogsten. Of: vraag en het wordt je gegeven. Eén van de altijd geldende universele wetten. De wetten sturen bijna ongemerkt ons leven. En ze helpen je bij creëren en manifesteren.

Soms gaat dat echter wat minder soepel. Dan is het tijd voor mijn nieuwe cursus: De 12 universele wetten.
Hoe werken al deze krachten samen in het dagelijks leven en hoe herken je waar jij over struikelt? Welke zijn belangrijk voor je en hoe kun je daar anders mee omgaan?

In deze tweedaagse krijg je inzicht en ontdek je hoe je ze nog beter kunt benutten.

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024 wordt de cursus De 12 universele wetten voor het eerst gegeven. Meer informatie vind je op mijn site en aanmelden is nog mogelijk.

Bereikbaarheid

Natuurlijk staan ook tijdens de kerstperiode Petra en Aletta op alle reguliere werkdagen voor je klaar op 040-8434566 om een afspraak voor je in te plannen. Ik zie je zelf graag in het nieuwe jaar.

Mijn wens voor jou

Na een jaar met het accent op de verschillen,
wens ik je een tijd waarin juist de overeenkomsten duidelijker voelbaar zijn.
Waarin we verbonden leven vanuit ons hart,
vanuit onze ziel.
In Lak’ech: ik ben een andere jij.
Er is eenheid in verscheidenheid.
En ieder mens is uniek en doet ertoe.
Fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar!Lieve groet, Annemiek Douw

Annemiek, wat ben je stil op social media

Ja dat klopt. En niet alleen op social media. Ik ben stil laatste maanden, maar ik zit niet stil. Sterker nog, ik ben bijzonder bezig! Een kleine tip van de sluier maakt duidelijk waarmee: sinds 8 december staat de onderste etage van mijn huis onder water. Nee, ik...

Wachten op een wonder – meditatie online

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt? Wanneer je eigenlijk...

Achter je muurtje meditatie online

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan haken ze emotioneel een beetje af en creëren ze zo ruimte voor zichzelf. Doen ze tijdelijk niet meer mee en nemen ze wat afstand. Gaan ze achter hun figuurlijke...

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Geleide Meditatiedag Een Gelukkig Nieuw Jaar

Vers van de pers:  Voor alle liefhebbers van mijn geleide meditaties gaat er iets leuks gebeuren op 28 januari 2024! Ik geef een hele dag live geleide meditaties. Niet online, maar gewoon, als mensen, zielen onder elkaar in Conferentieoord de Poort in Groesbeek. 2024...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter