NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Najaarsnieuws 2021

Ik ben bewust maanden vrij stil geweest omdat iedereen al overstelpt werd met mails en posts door het vele thuiswerken, met vierkante ogen tot gevolg. Maar nu ik wat leuke nieuwtjes heb, meld ik me toch even.

Vergoedingen

Begin 2022 gaat mijn beroepsvereniging VVET over in de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Een fijne, grote multidisciplinaire vereniging, waar mijn werk onder de tak Energetische Therapie blijft vallen en de vergoedingen in principe hetzelfde blijven. Mocht je overwegen over te stappen van zorgverzekeraar dit jaar, dan adviseer ik je na te gaan hoe de nieuwe vergoedingen voor 2022 vastgesteld worden. Check je in dit geval de VBAG, energetische therapie, prestatiecode 24012?

Groepscursussen

Recent heb ik besloten om mijn groepscursussen voorlopig niet in cursusoorden te geven, maar om opnieuw te gaan werken in mijn eigen cursuslokaal. Ik wil namelijk geen controles op QR codes en niet bijdragen aan de tweedeling in de maatschappij. Ik focus liever op waar het volgens mij echt om gaat: mensen helpen om af te stemmen op hun ziel, groeiend naar innerlijke vrede en alles wat daarbij (energetisch) belemmert om voor hen de optimale keuzes te maken, helpen helen. Gezondheid in alle opzichten, werkend vanuit liefde, met respect voor ieders unieke manier van zijn.

En daarom heb ik nu een heel leuk aanbod. Zowel qua thema’s, als qua vorm waarin ik het giet.

Driedaagse intensive Helende Handen – fysiek en de aura

In deze combinatiecursus worden de cursussen Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals (hoe combineer je energetisch werken met je huidige beroep), Helende Handen 2, leren werken in de aura en een Verdiepingsdag waarin het behandelen van de thema’s ‘ervaringen verwerken‘ en ‘emoties omzetten tot bewustzijn’ en deze duiden centraal staan.
Dus leren werken met energie op het lichaam en daarna in de aura en dan ook nog in een speciale vorm. Maatwerk voor de groep en dus komen jouw specifieke vragen altijd tot hun recht.

Het is een driedaagse cursus die past bij de tijd waarin we leven en hij vindt plaats van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 december 2021. Geïnteresseerd? Meer info vind je in de cursusagenda.

Helende Handen Verdiepingstweedaagse

Heb je Helende Handen 1 en 2 gedaan, heb je al verdiepingsdagen gevolgd of ben je energetisch therapeut, werk je in aura’s en wil je je verder ontwikkelen en specialiseren?
Dat kan op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari 2022 tijdens de tweedaagse Helende Handen Verdiepingsspecial.
Twee belangrijke thema’s staan centraal: zit je (cliënt) wel op koers in het leven (auralaag 7) en familiethema’s (auralaag 12). Familiekarma en frictie, in relaties en families. Deze thema’s zijn actueler dan ooit omdat de huidige problematieken ervoor gezorgd hebben dat ieder mens op zijn eigen manier in zijn eigen levensthema’s geraakt werd. Niemand bleef onberoerd.

En als iedereen tegelijkertijd getriggerd wordt, is de uitdaging om er samen uit te komen des te groter! Hoog tijd dus om daar op het juiste niveau aan te werken en dat kan onder meer door deze tweedaagse bij te wonen. En omdat je behalve leert werken op deze niveaus, ook zelf als ‘oefenmateriaal’ fungeert voor je medecursisten, weet je zeker dat je er op meerdere fronten veel aan gaat hebben. Voor meer info zie de cursusagenda.

Individuele cursussen

Natuurlijk geef ik ook individuele cursussen. Luisteren naar je Innerlijke Stem, Praten met de Overkant en Omgaan met (je) energie voor HSP-ers Ze zijn allemaal gewoon te boeken in mijn praktijk.

Zo ook de individuele dag Je Levenspad volgen. Vraag je jezelf af waarheen de weg van jouw leven in het beste geval leidt? Of komen er belangrijke keuzes aan? Of vraag je je af hoe je überhaupt keuzes maakt? Dan kun je behalve als behandelaar deelnemen aan de Helende Handen verdiepingstweedaagse of het leren overleggen met je gidsen tijdens Praten met de Overkant ook de eendaagse individuele cursus Je Levenspad volgen doen.

Tijdens deze een-op-een dag bekijken we samen wat zowel past op zielsniveau als wat dit concreet betekent aan actiepunten en besluiten in je dagelijkse leven. Uiteraard werken we aan alle verwante thema’s in je auralagen en leer je zelf herkennen wat bij je past.

Deze dag wordt nu ook door bepaalde werkgevers vergoed, dus mocht het iets voor je zijn, laat het me dan weten.

je levenspad volgen

Co-auteur

Een paar jaar geleden werd ik door een uitgever gevraagd om een hoofdstuk te schrijven over Energetisch Coachen. Heel leuk om mijn unieke manier van werken sindsdien terug te kunnen vinden in het Coachingsmethodenboek. Daarom ben ik ook zeer verheugd dat ik onlangs benaderd werd door een Amerikaanse uitgever om wederom co-auteur te worden. Dit keer van het boek Energy Healing and Soul Medicine dat in het voorjaar van 2022 uitkomt. Een boek dat je een kijkje in verschillende behandelkeukens geeft en je ook helpt jezelf te helen. Nou heb ik met hetzelfde doel het boek De 40 Zin-tuigen geschreven, maar dat was natuurlijk niet in het Engels.

Mijn bijdrage voor Energy Healing and Soul Medicine  is inmiddels ingeleverd en gelukkig enthousiast ontvangen, dus voor de Engelstalig geïnteresseerden onder jullie, ik houd je op de hoogte wanneer het boek uitkomt.

Coaching

Energetisch management coachen doe ik al sinds ik mijn bedrijf startte, in 1999. En daar is de afgelopen jaar het 40 Zin-tuigen bedrijfsconsult bij gekomen. Ben je manager en wil je op een andere manier onderzoeken waar het probleem zit in jou of je team? Kijk dan eens naar de 40 Zin-tuigen methode. Hij laat zien waar de kern van de organisatie en de kern van de mensen elkaar niet vinden. En op welk niveau het daardoor misgaat. Daarop afstemmend ontstaan vaak andere, passender oplossingen.

Tot slot

Ik ben natuurlijk als altijd gewoon bereikbaar voor energetische consulten (al dan niet via beeldbellen) en coaching en de vrijdag is gereserveerd voor dierenconsulten.

Dus als het nodig is, weet je me vast te vinden via Petra en Aletta, mijn assistentes, op 040-8434566.

 

En geniet je ondertussen ook zo van de herfst met zijn mooie verkleurende bladeren?!

Annemiek, wat ben je stil op social media

Ja dat klopt. En niet alleen op social media. Ik ben stil laatste maanden, maar ik zit niet stil. Sterker nog, ik ben bijzonder bezig! Een kleine tip van de sluier maakt duidelijk waarmee: sinds 8 december staat de onderste etage van mijn huis onder water. Nee, ik...

Wachten op een wonder – meditatie online

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt? Wanneer je eigenlijk...

het laatste nieuws van 2023

Nog even en 2023 is alweer ten einde. Om dit jaar mooi uit te luiden en het nieuwe goed te beginnen, ontvang je deze nieuwsbrief met louter positiviteit. Fluisteringen van je ziel aurakelkaarten gelanceerd Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten. Inzichtkaarten met...

Achter je muurtje meditatie online

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan haken ze emotioneel een beetje af en creëren ze zo ruimte voor zichzelf. Doen ze tijdelijk niet meer mee en nemen ze wat afstand. Gaan ze achter hun figuurlijke...

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter