NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Nieuw boek De 40 Zin-tuigen komt uit en praktijk weer volledig open

 

Op donderdag 25 juni 2020 komt mijn nieuwe boek uit. Het derde alweer.

De 40 Zin-tuigen

Je hoofdweg naar bezield werken en leven

De 40 Zin-tuigen

Tegenslagen, irritaties, weerstand, verdriet. Ieder mens komt het tegen, zowel privé als in zijn werk. Eenmaal uit balans wordt het moeilijker om je echt open te stellen voor een ander en je te verbinden. Contacten worden oppervlakkiger, samenwerken wordt lastiger. Er gaat vaker iets mis. Je haalt wat minder voldoening uit je leven.

Dit boek laat je ervaren waar jouw eigen ‘zere plekken’ kunnen zitten (en die van anderen natuurlijk) en hoe deze je functioneren beïnvloeden. Het laat je ontdekken wat je hier zelf aan kunt doen en helpt je op een andere manier te kijken en te kiezen. Het is gebaseerd op mijn werk als managementcoach, energetisch therapeut en trainer.

Het gaat over energie, jouw energie en het bevat de methode De 40 Zin-tuigen®. Hierin vat ik jouw energieveld en de 40 onderliggende (levens)thema’s die daarop van invloed zijn op unieke wijze samen.

Ik geef concreet woorden aan onderhuidse processen die in ieder mens spelen en ik laat zien hoe je hier voor jezelf en binnen organisaties mee aan de slag kunt.

De 40 Zin-tuigen biedt herkenbare en aansprekende praktijkvoorbeelden, een persoonlijke insteek, een heldere vertaling naar zowel je privé- als naar de werksituatie, gecombineerd met vragen en reflecties die je aan het denken en voelen zetten. Al snel identificeer je hierdoor in één oogopslag de kern van een probleem in je leven, je werk of de organisatie. Dat maakt het mogelijk om te focussen op de werkelijke oorzaak ervan en juiste en zinvolle keuzes maken. De perfecte keuzes voor jou.

Het boek ondersteunt je in je proces om je leukste zelf te worden – de persoon te worden die je diep van binnen écht bent. Compleet. Daardoor hervind je je evenwicht, ervaar je plezier, leef en werk je optimaal, heb je vervullende relaties en creëer je een prachtige nalatenschap

Voor wie is het interessant?

Mijn derde boek is geschreven voor mensen die mijn werk nog niet kennen. Een stand alone, een compleet boek over je levensthema’s en de impact daarvan op jouw energie, je leven en je werk. Voor iedereen die bovenstaande tekst aanspreekt.

En voor degenen die mijn eerdere boeken al kennen en er enthousiast over zijn, is De 40 Zin-tuigen, Je hoofdweg naar bezield werken en leven al helemaal een must read. Het maakt het eenvoudig om te zien wat je zelf kunt doen als dingen niet gaan zoals je graag zou willen. Het geeft je de regie terug over jezelf en je eigen leven en het maakt het proces nog aangenaam ook!

Voorwoord Marco Buschman
Omdat de informatie uit De 40 Zin-tuigen je helpt om zowel anders in je leven als in je werk te gaan staan en je op een nieuwe manier naar organisaties kan laten kijken, heb ik Marco Buschman – auteur van de bestseller Verbindend Vermogen – bereid gevonden het (enthousiaste) voorwoord te schrijven. Ik ben daar uiteraard erg blij mee.

Voorinschrijven en bestellen

De 40 Zin-tuigen, Je hoofdweg naar bezield werken en leven, door Annemiek DouwSouLink Publishers, ISBN 9789082089189, (Nurcodes 801 management, 770 psychologie), prijs € 24,50.

Wil je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap bestellen? Dat kan! Kijk dan even verder op mijn – overigens net vernieuwde o, zo mooi geworden 🙂 – site en bestel.

Bonus

Als je jouw exemplaar van De 40 Zin-tuigen bestelt vóór 10 juni 2020 dan doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat je het op 25 juni in huis hebt en word je daarnaast uitgenodigd om online het glas met me te heffen tijdens de officiële doop van mijn boek op 25 juni. Tevens ontvang je daarbij een invitatie voor een online Q&A-sessie die in juli zal plaatsvinden als alle voorinschrijvers uitgelezen zijn.

Wil je het boek cadeau doen, vermeld je dan even voor wie de boodschap is en naar welk adres ik het boek moet sturen?En denk je erover om een groot aantal (> 100) boeken te bestellen? Neem dan svp even apart contact met me op.

Later bestellen of liever mijn andere boeken? 

Wil je na 10 juni 2020 je boek bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Al mijn boeken zijn, behalve verkrijgbaar in de boekhandel, ook altijd verkrijgbaar met persoonlijke boodschap via mijn eigen website.

Praktijk weer open

En nu ik toch een bericht schrijf, kan ik meteen even vermelden dat mijn praktijk weer volledig open is en anderhalve-meter- en Coronaproof. Beeldbelsessies zijn ook nog steeds mogelijk, dus mocht je behoefte hebben, bel je dan mijn assistente op 040-8434566 en maak je een afspraak? Ook cursussen worden weer gegeven, zij het soms in een iets andere opzet of groepsgrootte. Al met al is alles weer vernieuwd en helemaal up to date.

Tot slot
Natuurlijk hoop ik je gauw te ontmoeten, online, in mijn praktijk, tijdens een sessie of bij de doop van mijn boek, de Q&A, een lezing over De 40 Zin-tuigen, een teambijeenkomst over De 40 Zin-tuigen® of op een andere manier.

Warme groet!

Annemiek Douw

Wil je het nieuws over het uitkomen van mijn nieuwe boek verder verspreiden door deze link door te sturen naar mensen waar hij interessant voor zou kunnen zijn, dan is dat niet alleen toegestaan maar wordt dit zelfs enorm gewaardeerd! 🙂

 

 

Thuisgekomen bij jeZelf, retraite 2022

Na maanden van voorpret en voorbereidingen, het bepalen van de onderwerpen die passen bij Thuiskomen bij jeZelf, het schrijven van 10 maatwerk geleide meditaties en het zoeken en mixen van evenzoveel bijpassende muziekjes, het proefdraaien en aanpassen van alle...

Gember – weer kunnen ruiken

Midden in mijn vakantie kwam er een kaartje met de post. Er stond op: Time to drink champagne and dance on the table. Dat klonk goed. Mijn interesse was natuurlijk gewekt! Het bleek afkomstig van een gelukkige cliënte van me. Een dame van rond de 70 die 12 jaar...

De eekhoorn, Be a force of good

Ik zag hem rennen. Of haar, dat kon ik in de gauwigheid niet zien. En ik weet ook eigenlijk niet precies waar je naar moet kijken bij een eekhoorn, eerlijk gezegd. Sinds ik een jaar of vijf geleden verhuisde naar mijn huidige huis en praktijkruimte, had ik hem al...

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie online

Ik heb er niet eerder over geschreven of in interviews over verteld, want daarvoor vond ik het eigenlijk te persoonlijk. Ik schreef er alleen over in mijn boeken, want daarin was het nodig om uit te kunnen leggen hoe ik om overeind te blijven, al jong had afgeleerd om...

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter