NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Nieuw boek De 40 Zin-tuigen komt uit en praktijk weer volledig open

 

Op donderdag 25 juni 2020 komt mijn nieuwe boek uit. Het derde alweer.

De 40 Zin-tuigen

Je hoofdweg naar bezield werken en leven

De 40 Zin-tuigen

Tegenslagen, irritaties, weerstand, verdriet. Ieder mens komt het tegen, zowel privé als in zijn werk. Eenmaal uit balans wordt het moeilijker om je echt open te stellen voor een ander en je te verbinden. Contacten worden oppervlakkiger, samenwerken wordt lastiger. Er gaat vaker iets mis. Je haalt wat minder voldoening uit je leven.

Dit boek laat je ervaren waar jouw eigen ‘zere plekken’ kunnen zitten (en die van anderen natuurlijk) en hoe deze je functioneren beïnvloeden. Het laat je ontdekken wat je hier zelf aan kunt doen en helpt je op een andere manier te kijken en te kiezen. Het is gebaseerd op mijn werk als managementcoach, energetisch therapeut en trainer.

Het gaat over energie, jouw energie en het bevat de methode De 40 Zin-tuigen®. Hierin vat ik jouw energieveld en de 40 onderliggende (levens)thema’s die daarop van invloed zijn op unieke wijze samen.

Ik geef concreet woorden aan onderhuidse processen die in ieder mens spelen en ik laat zien hoe je hier voor jezelf en binnen organisaties mee aan de slag kunt.

De 40 Zin-tuigen biedt herkenbare en aansprekende praktijkvoorbeelden, een persoonlijke insteek, een heldere vertaling naar zowel je privé- als naar de werksituatie, gecombineerd met vragen en reflecties die je aan het denken en voelen zetten. Al snel identificeer je hierdoor in één oogopslag de kern van een probleem in je leven, je werk of de organisatie. Dat maakt het mogelijk om te focussen op de werkelijke oorzaak ervan en juiste en zinvolle keuzes maken. De perfecte keuzes voor jou.

Het boek ondersteunt je in je proces om je leukste zelf te worden – de persoon te worden die je diep van binnen écht bent. Compleet. Daardoor hervind je je evenwicht, ervaar je plezier, leef en werk je optimaal, heb je vervullende relaties en creëer je een prachtige nalatenschap

Voor wie is het interessant?

Mijn derde boek is geschreven voor mensen die mijn werk nog niet kennen. Een stand alone, een compleet boek over je levensthema’s en de impact daarvan op jouw energie, je leven en je werk. Voor iedereen die bovenstaande tekst aanspreekt.

En voor degenen die mijn eerdere boeken al kennen en er enthousiast over zijn, is De 40 Zin-tuigen, Je hoofdweg naar bezield werken en leven al helemaal een must read. Het maakt het eenvoudig om te zien wat je zelf kunt doen als dingen niet gaan zoals je graag zou willen. Het geeft je de regie terug over jezelf en je eigen leven en het maakt het proces nog aangenaam ook!

Voorwoord Marco Buschman
Omdat de informatie uit De 40 Zin-tuigen je helpt om zowel anders in je leven als in je werk te gaan staan en je op een nieuwe manier naar organisaties kan laten kijken, heb ik Marco Buschman – auteur van de bestseller Verbindend Vermogen – bereid gevonden het (enthousiaste) voorwoord te schrijven. Ik ben daar uiteraard erg blij mee.

Voorinschrijven en bestellen

De 40 Zin-tuigen, Je hoofdweg naar bezield werken en leven, door Annemiek DouwSouLink Publishers, ISBN 9789082089189, (Nurcodes 801 management, 770 psychologie), prijs € 24,50.

Wil je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap bestellen? Dat kan! Kijk dan even verder op mijn – overigens net vernieuwde o, zo mooi geworden 🙂 – site en bestel.

Bonus

Als je jouw exemplaar van De 40 Zin-tuigen bestelt vóór 10 juni 2020 dan doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat je het op 25 juni in huis hebt en word je daarnaast uitgenodigd om online het glas met me te heffen tijdens de officiële doop van mijn boek op 25 juni. Tevens ontvang je daarbij een invitatie voor een online Q&A-sessie die in juli zal plaatsvinden als alle voorinschrijvers uitgelezen zijn.

Wil je het boek cadeau doen, vermeld je dan even voor wie de boodschap is en naar welk adres ik het boek moet sturen?En denk je erover om een groot aantal (> 100) boeken te bestellen? Neem dan svp even apart contact met me op.

Later bestellen of liever mijn andere boeken? 

Wil je na 10 juni 2020 je boek bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Al mijn boeken zijn, behalve verkrijgbaar in de boekhandel, ook altijd verkrijgbaar met persoonlijke boodschap via mijn eigen website.

Praktijk weer open

En nu ik toch een bericht schrijf, kan ik meteen even vermelden dat mijn praktijk weer volledig open is en anderhalve-meter- en Coronaproof. Beeldbelsessies zijn ook nog steeds mogelijk, dus mocht je behoefte hebben, bel je dan mijn assistente op 040-8434566 en maak je een afspraak? Ook cursussen worden weer gegeven, zij het soms in een iets andere opzet of groepsgrootte. Al met al is alles weer vernieuwd en helemaal up to date.

Tot slot
Natuurlijk hoop ik je gauw te ontmoeten, online, in mijn praktijk, tijdens een sessie of bij de doop van mijn boek, de Q&A, een lezing over De 40 Zin-tuigen, een teambijeenkomst over De 40 Zin-tuigen® of op een andere manier.

Warme groet!

Annemiek Douw

Wil je het nieuws over het uitkomen van mijn nieuwe boek verder verspreiden door deze link door te sturen naar mensen waar hij interessant voor zou kunnen zijn, dan is dat niet alleen toegestaan maar wordt dit zelfs enorm gewaardeerd! 🙂

 

 

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter