NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief Annemiek Douw 2015

Op 23 december is mijn jaarlijkse nieuwsbrief -met jaaroverzicht en vooruitblik- verstuurd aan mijn gehele cliëntenbestand.

Heb je hem niet gekregen en wil je hem toch lezen, dan kun je hieronder de pdf versie ervan lezen. En pdf betekent helaas dat de links erin niet werken zoals ze dat in de oorspronkelijke nieuwsbrief natuurlijk wel doen maar gelukkig, je bevindt je al op de website waar alle info op staat: onder ‘agenda’, ‘newz’ en ‘cursussen’ bijvoorbeeld.

Wil je op de mailinglist om de volgende vanzelf te krijgen? Stuur me dan even een berichtje via: annemiek@annemiekdouw.nl. Dank je wel!

PDF NIEUWSBRIEF december 2015

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter