NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe ineens zo’n zinnetje in me op. Vanzelf.

Als ik naar de wereld om me heen kijk, denk ik trouwens wel vaker dat mensen niet precies beseffen wat de impact is van hun daden of van het gebrek daaraan. Ik denk dat vermoedelijk omdat ik hoop dat als ze dat wel zouden beseffen, ze ander, liefdevoller gedrag zouden vertonen. Maar soms is dat helaas niet wat je ontmoet. Soms kom je niet zo’n prettig gedrag tegen van een ander en raakt het je. Of verwondt het je zelfs. En draagt het daardoor bij aan het verloop van je leven, want het heeft jou veranderd.

Als jij merkt dat je vastloopt in je leven, of vaak dezelfde negatieve dingen denkt, is het meestal tijd om iemand te vergeven. Het is dan tijd om los te komen van oude banden, pijnlijke woorden die gezegd zijn en van kwetsend gedrag, zodat je zelf verder kunt. Deze meditatie helpt je om daar in een half uurtje op je gemak een stapje in te zetten. Met een vleugje Ho’oponopono.

 

Deze en andere gratis meditaties vind je op mijn meditatiepagina.

En vind je mijn meditaties fijn? Kijk dan eens of je ze live wilt ervaren, bijvoorbeeld tijdens een retraite.

Fijne Paasdagen!

PS. Vanaf nu zal ik om de paar weken een nieuwe meditatie plaatsen. Als je hierover automatisch op de hoogte gehouden wilt worden, meld je je dan even aan? Dank je wel.

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Geleide Meditatiedag Een Gelukkig Nieuw Jaar

Vers van de pers:  Voor alle liefhebbers van mijn geleide meditaties gaat er iets leuks gebeuren op 28 januari 2024! Ik geef een hele dag live geleide meditaties. Niet online, maar gewoon, als mensen, zielen onder elkaar in Conferentieoord de Poort in Groesbeek. 2024...

Dag boek!

Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van de 11 geleide meditaties (bijna klaar) en het mixen van de bijbehorende muziek (klaar), en met maken van de oefeningen en het overige cursusmateriaal (heel eind op weg) van de retraite van 3-9 september in Centre...

Opgeruimd staat netjes

Half maart begon ik en ik ben er maanden mee bezig geweest. Uren per week, soms zelfs een hele dag aan een stuk. Mijn dag begon en eindigde ermee en soms deed ik het ook tussendoor want het werkte bijna verslavend. En het moest klaar. Mijn fysio was er niet blij mee...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter