NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Voorjaarsnieuws

Het voorjaar zit in de lucht! Met hier en daar nog een buitje, hoor je toch de vogeltjes al overal zingen en zie je het verse groen ontspruiten aan de bomen. Word jij daar ook zo vrolijk van?

Zo niet, dan knap je misschien op van mijn nieuwsbrief en als wel, dan is meer positief nieuws ook altijd meegenomen hè?

Zonnige retraite

Van zondag 3 tot en met zaterdag 9 september 2023 geef ik een week lang een heerlijke retraite in Centre Lothlorien in de Haute Marne, Frankrijk.
Het thema is dit keer De 40 lagen van jouw Ziel en we gaan op een speelse, zachte manier de diepte in, de 40 levensthema’s die in jouw aura besloten liggen gebruiken. Met 11 speciaal geschreven geleide meditaties (live!), allerhande toepasselijke oefeningen, massages en tijd voor jezelf. Jouw potentieel verder ontsluiten en ontspannen genieten op weg naar jouw stralende toekomst. Naar Frankrijk om jezelf te ontmoeten in een prachtige setting met fijne mensen. (Bijna) alles kan en er hoeft niks!

Wil je mee? Dat kan! Meer informatie en aanmelden loopt via mijn cursusagenda.

De 12 universele wetten – nieuwe cursus

Bijna iedereen kent de Wet van Aantrekking wel (Law of Attraction, vraag en het wordt je gegeven). Het is een van de altijd geldende wetten, de basis in ons leven. Hij geeft je leven richting en helpt creëren en manifesteren.
Maar er zijn meer universele wetten die invloed hebben op je leven en daar gaat deze nieuwe cursus over: De 12 universele wetten.

Hoe werken al deze krachten samen in het dagelijks leven en hoe herken je waar jij over struikelt? En hoe kun je ze juist benútten? Want de wetten werken toch wel, dus kun je er net zo goed voor zorgen dat ze vóór je werken!

In het najaar zal De 12 universele wetten voor het eerst gegeven worden. Hou je mijn website in de gaten of laat je het even weten als je geïnformeerd wilt worden over de data en andere cursusinformatie?

Omgaan met HSPers en anders hooggevoeligen – nieuwe cursus voor psychologen

 Ik heb veel psychologen en ook enkele psychiaters als klant. En daardoor merkte ik dat er behoefte was aan uitbreiding van hun vakkennis met kennis en ervaring die net iets meer in mijn werkveld ligt. Zo ontstond de cursus Omgaan met HSPers en andere hooggevoelige (paranormale) cliënten – een cursus voor psychologen.
Hoe herken je HSP-ers en andere mensen die gevoelig zijn voor energie en hoe begeleid je hen? Mensen die emoties overnemen van anderen en in hun eigen lichaam vastzettten. Mensen van wie het zenuwstelsel overprikkeld raakt. Of mensen die gevoelig zijn voor de sfeer in ruimtes, panden of plaatsen. Mensen die soms stemmen horen of overledenen zien zonder daarbij wanen te hebben of psychotisch te zijn.
Wat zijn mogelijke aanpakken om hen als psycholoog toch te ondersteunen en recht te doen aan hun aanleg als je zelf anders waarneemt dan dat zij doen en hoe integreer je die aanpak in je werk als psycholoog?
Het komt allemaal aan bod in deze cursus. Vanaf het najaar te volgen en ook hier geldt: laat je het even weten als je geïnformeerd wilt worden over de data en dergelijke?

MeditatiesMeditaties

Een jaar of wat geleden begon ik met het maken van geleide meditaties. Er staan er inmiddels 15 online, in het Nederlands. Ze zijn gratis en inmiddels zijn er bijna 14.000 unieke luisteraars geweest die ze op Youtube hebben weten te vinden.

Ik heb mijn meditaties ook vertaald en opgenomen in het Engels en ben aan het bekijken via welk platform ik ze verder in de wereld ga verspreiden. Zodra daar nieuws over is, staat het natuurlijk op mijn website.

Elke meditatie die ik maak, bevat de energie van helen in de 40 auralagen en op mijn site staat per meditatie aangegevenop welke auralagen en levensthema’s een meditatie precies werkt. Regelmatig ernaar luisteren zorgt voor heling en groei en voor persoonlijke ontwikkeling. Een soort mini-consultje dus.

En wil je ze graag live ervaren, dan kan dat bijvoorbeeld tijdens de retraite in Frankrijk.

Tot slot

En natuurlijk ben ik naast het schrijven en geven van cursussen, retraites en meditaties ook gewoon bereikbaar voor een afspraak, begeleiding, coaching en/of een energetische behandeling. Via beeldbellen of lekker liggend op de behandeltafel in mijn praktijk.
Zoals altijd staan mijn assistentes Petra en Aletta dagelijks voor je klaar op 040-8434566 om een afspraak in te plannen. Ik zie je graag in de nabije toekomst.

Warme groet, Annemiek Douw

Wachten op een wonder – meditatie online

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt? Wanneer je eigenlijk...

het laatste nieuws van 2023

Nog even en 2023 is alweer ten einde. Om dit jaar mooi uit te luiden en het nieuwe goed te beginnen, ontvang je deze nieuwsbrief met louter positiviteit. Fluisteringen van je ziel aurakelkaarten gelanceerd Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten. Inzichtkaarten met...

Achter je muurtje meditatie online

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan haken ze emotioneel een beetje af en creëren ze zo ruimte voor zichzelf. Doen ze tijdelijk niet meer mee en nemen ze wat afstand. Gaan ze achter hun figuurlijke...

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter