NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Voorjaarsnieuws

Het voorjaar zit in de lucht! Met hier en daar nog een buitje, hoor je toch de vogeltjes al overal zingen en zie je het verse groen ontspruiten aan de bomen. Word jij daar ook zo vrolijk van?

Zo niet, dan knap je misschien op van mijn nieuwsbrief en als wel, dan is meer positief nieuws ook altijd meegenomen hè?

Zonnige retraite

Van zondag 3 tot en met zaterdag 9 september 2023 geef ik een week lang een heerlijke retraite in Centre Lothlorien in de Haute Marne, Frankrijk.
Het thema is dit keer De 40 lagen van jouw Ziel en we gaan op een speelse, zachte manier de diepte in, de 40 levensthema’s die in jouw aura besloten liggen gebruiken. Met 11 speciaal geschreven geleide meditaties (live!), allerhande toepasselijke oefeningen, massages en tijd voor jezelf. Jouw potentieel verder ontsluiten en ontspannen genieten op weg naar jouw stralende toekomst. Naar Frankrijk om jezelf te ontmoeten in een prachtige setting met fijne mensen. (Bijna) alles kan en er hoeft niks!

Wil je mee? Dat kan! Meer informatie en aanmelden loopt via mijn cursusagenda.

De 12 universele wetten – nieuwe cursus

Bijna iedereen kent de Wet van Aantrekking wel (Law of Attraction, vraag en het wordt je gegeven). Het is een van de altijd geldende wetten, de basis in ons leven. Hij geeft je leven richting en helpt creëren en manifesteren.
Maar er zijn meer universele wetten die invloed hebben op je leven en daar gaat deze nieuwe cursus over: De 12 universele wetten.

Hoe werken al deze krachten samen in het dagelijks leven en hoe herken je waar jij over struikelt? En hoe kun je ze juist benútten? Want de wetten werken toch wel, dus kun je er net zo goed voor zorgen dat ze vóór je werken!

In het najaar zal De 12 universele wetten voor het eerst gegeven worden. Hou je mijn website in de gaten of laat je het even weten als je geïnformeerd wilt worden over de data en andere cursusinformatie?

Omgaan met HSPers en anders hooggevoeligen – nieuwe cursus voor psychologen

 Ik heb veel psychologen en ook enkele psychiaters als klant. En daardoor merkte ik dat er behoefte was aan uitbreiding van hun vakkennis met kennis en ervaring die net iets meer in mijn werkveld ligt. Zo ontstond de cursus Omgaan met HSPers en andere hooggevoelige (paranormale) cliënten – een cursus voor psychologen.
Hoe herken je HSP-ers en andere mensen die gevoelig zijn voor energie en hoe begeleid je hen? Mensen die emoties overnemen van anderen en in hun eigen lichaam vastzettten. Mensen van wie het zenuwstelsel overprikkeld raakt. Of mensen die gevoelig zijn voor de sfeer in ruimtes, panden of plaatsen. Mensen die soms stemmen horen of overledenen zien zonder daarbij wanen te hebben of psychotisch te zijn.
Wat zijn mogelijke aanpakken om hen als psycholoog toch te ondersteunen en recht te doen aan hun aanleg als je zelf anders waarneemt dan dat zij doen en hoe integreer je die aanpak in je werk als psycholoog?
Het komt allemaal aan bod in deze cursus. Vanaf het najaar te volgen en ook hier geldt: laat je het even weten als je geïnformeerd wilt worden over de data en dergelijke?

MeditatiesMeditaties

Een jaar of wat geleden begon ik met het maken van geleide meditaties. Er staan er inmiddels 15 online, in het Nederlands. Ze zijn gratis en inmiddels zijn er bijna 14.000 unieke luisteraars geweest die ze op Youtube hebben weten te vinden.

Ik heb mijn meditaties ook vertaald en opgenomen in het Engels en ben aan het bekijken via welk platform ik ze verder in de wereld ga verspreiden. Zodra daar nieuws over is, staat het natuurlijk op mijn website.

Elke meditatie die ik maak, bevat de energie van helen in de 40 auralagen en op mijn site staat per meditatie aangegevenop welke auralagen en levensthema’s een meditatie precies werkt. Regelmatig ernaar luisteren zorgt voor heling en groei en voor persoonlijke ontwikkeling. Een soort mini-consultje dus.

En wil je ze graag live ervaren, dan kan dat bijvoorbeeld tijdens de retraite in Frankrijk.

Tot slot

En natuurlijk ben ik naast het schrijven en geven van cursussen, retraites en meditaties ook gewoon bereikbaar voor een afspraak, begeleiding, coaching en/of een energetische behandeling. Via beeldbellen of lekker liggend op de behandeltafel in mijn praktijk.
Zoals altijd staan mijn assistentes Petra en Aletta dagelijks voor je klaar op 040-8434566 om een afspraak in te plannen. Ik zie je graag in de nabije toekomst.

Warme groet, Annemiek Douw

Dag boek!

Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van de 11 geleide meditaties (bijna klaar) en het mixen van de bijbehorende muziek (klaar), en met maken van de oefeningen en het overige cursusmateriaal (heel eind op weg) van de retraite van 3-9 september in Centre...

Opgeruimd staat netjes

Half maart begon ik en ik ben er maanden mee bezig geweest. Uren per week, soms zelfs een hele dag aan een stuk. Mijn dag begon en eindigde ermee en soms deed ik het ook tussendoor want het werkte bijna verslavend. En het moest klaar. Mijn fysio was er niet blij mee...

Mijn Kerstwens voor 2023

Lieve lezer(es), Dit jaar geen nieuwsbrief met een overzicht van de in maart wel degelijk uitgekomen bestseller, geslaagde retraite en andere wetenswaardigheden. Over een poosje komt die nieuwsbrief wel: er tekenen zich contouren af van een nieuw boek, nieuwe...

Eenzaamheid – meditatie online

De feestdagen kunnen het enorm aanwakkeren. Eenzaamheid. Een vreselijk gevoel. Ondanks alle communicatiemiddelen die er tot onze beschikking staan, is 35 procent van de mensen boven de 15 regelmatig eenzaam, of voelt zich zelfs zeer eenzaam. Dat is omgerekend meer dan...

Thuisgekomen bij jeZelf, retraite 2022

Na maanden van voorpret en voorbereidingen, het bepalen van de onderwerpen die passen bij Thuiskomen bij jeZelf, het schrijven van 10 maatwerk geleide meditaties en het zoeken en mixen van evenzoveel bijpassende muziekjes, het proefdraaien en aanpassen van alle...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter