NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?

 

Fluisteringen van de ziel - aurakelkaarten

Fluisteringen van je ziel – aurakelkaarten komen uit!

Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten dus. Inzichtkaarten met een handzaam boekje die de informatie en thema’s uit jouw energieveld voor je verwoorden en inzichtelijk maken.
Help jezelf, trek dagelijks een kaartje en krijg helderheid waarom iets gebeurt. Ontvang antwoord op je vragen en concrete handvatten hoe iets op te lossen of juist hoe los te laten. Ontwikkel dieper inzicht in jezelf, herken het advies, gebruik de ondersteunende affirmaties en oefeningen. Of zet een stap richting verdere heling.
Deze inzichtkaarten zijn een prachtig cadeau, zowel voor jezelf als voor iemand anders! Ze komen begin december uit en zijn collectorsitems, want ze zijn alleen aan te schaffen via mijn website, zolang de voorraad strekt.

Als je jouw kaarten uiterlijk 30 oktober 2023 bestelt, dan krijg je ze keurig voor de feestdagen thuisbezorgd. Bovendien word je dan uitgenodigd om op 12 december 2023 ’s avonds deel te nemen aan een gratis online sessie waarin ze gedoopt worden. We trekken daarin kaarten, je kunt me vragen stellen en ik geef je waar nodig ook persoonlijke aanvullingen. Meer informatie en bestellen?

Geleide meditatiedag

Geleide Meditatiedag

Er zijn mensen die dagelijks naar mijn gratis geleide meditaties luisteren. Misschien ben jij er ook wel fan van? Dan heb ik leuk nieuws. Op 28 januari 2024 geef ik in Groesbeek een hele dag geleide meditaties. Het thema is: Een Gelukkig Nieuw Jaar.

2024 is dan net begonnen en het is goed om oude dingen los te laten en de juiste, passende nieuwe ervaringen aan te trekken. Dat doen we met louter nieuwe, speciaal voor deze gelegenheid geschreven meditaties.

Deze geleide meditatiedag is een warm bad dat jou op een zachte, liefdevolle manier ondersteunt. Wil je deelnemen, meld je dan gauw even aan.

De 12 Universele Wetten

Cursus: de 12 universele wetten

Wie zaait, zal oogsten. Of: vraag en het wordt je gegeven. Bijna iedereen kent wel een van de altijd geldende universele wetten. Ze vormen de basis in ons leven en geven het leven richting. Ze helpen je ook bij het creëren en manifesteren.

Maar soms gaat het iets minder vlekkeloos. Dan is het wellicht tijd voor mijn nieuwe cursus: De 12 universele wetten.

Eerst stellen we vast waar het in je leven soepeler, beter of anders zou mogen gaan. En daarna kijken we naar de 12 wetten. Hoe werken al deze krachten samen in het dagelijks leven en hoe herken je waar jij over struikelt? Welke zijn belangrijk voor je?

In deze tweedaagse krijg je inzicht en ontdek je hoe je ze nog beter kunt benutten. En hoe je je door de universele wetten kunt laten dragen.
Naast concrete stappen zetten, ga je het leven nog net wat beter begrijpen dan dat je al deed en dat maakt het makkelijker om je er helemaal aan over te geven en erop te vertrouwen. Alles komt goed.

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024 wordt de cursus De 12 universele wetten voor het eerst gegeven. Meer informatie vind je op mijn site en aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Ontspannende, inspirerende retraite

In september gaf ik voor het eerst de retraite De 40 lagen van jouw Ziel, in het lieflijke Frankrijk. Maar sommigen konden daar helaas niet bij zijn. Daarom komt er nu een nieuwe variant: van zondag 2 juni tot en met donderdag 6 juni 2024. In Groesbeek, Nederland.

Tijdens De 40 lagen van jouw Ziel retraite gaan we op een speelse, zachte manier de diepte in, de 40 levensthema’s die in jouw aura besloten liggen gebruiken. Met 10 speciaal geschreven geleide meditaties (live!), allerhande toepasselijke oefeningen en tijd voor jezelf. Jouw potentieel verder ontsluiten en ontspannen genieten op weg naar jouw stralende toekomst. Jezelf ontmoeten in een prachtige setting met fijne mensen. Voor meer informatie en aanmelden kun je elders terecht op mijn site.

Tot slot

Natuurlijk ben ik ook gewoon bereikbaar voor een afspraak, een energetische behandeling in je aura of andere vorm van begeleiding. Via beeldbellen of lekker liggend op de behandeltafel in mijn praktijk.
Zoals altijd staan mijn assistentes Petra en Aletta dagelijks voor je klaar op 040-8434566 om een afspraak in te plannen. Ik zie je graag in de nabije toekomst.

Warme groet, Annemiek Douw

Annemiek, wat ben je stil op social media

Ja dat klopt. En niet alleen op social media. Ik ben stil laatste maanden, maar ik zit niet stil. Sterker nog, ik ben bijzonder bezig! Een kleine tip van de sluier maakt duidelijk waarmee: sinds 8 december staat de onderste etage van mijn huis onder water. Nee, ik...

Wachten op een wonder – meditatie online

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt? Wanneer je eigenlijk...

het laatste nieuws van 2023

Nog even en 2023 is alweer ten einde. Om dit jaar mooi uit te luiden en het nieuwe goed te beginnen, ontvang je deze nieuwsbrief met louter positiviteit. Fluisteringen van je ziel aurakelkaarten gelanceerd Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten. Inzichtkaarten met...

Achter je muurtje meditatie online

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan haken ze emotioneel een beetje af en creëren ze zo ruimte voor zichzelf. Doen ze tijdelijk niet meer mee en nemen ze wat afstand. Gaan ze achter hun figuurlijke...

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Geleide Meditatiedag Een Gelukkig Nieuw Jaar

Vers van de pers:  Voor alle liefhebbers van mijn geleide meditaties gaat er iets leuks gebeuren op 28 januari 2024! Ik geef een hele dag live geleide meditaties. Niet online, maar gewoon, als mensen, zielen onder elkaar in Conferentieoord de Poort in Groesbeek. 2024...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter