NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Omgaan met angst en zorgen (remastered) – meditatie online

Ineens zat het me een toch beetje dwars. Toen ik begon met meditaties opnemen in februari jl. was ik namelijk nog helemaal niet handig met alle knopjes en het mengpaneel op mijn Mac. Daardoor bleken er achteraf nog wat bijgeluiden in de meditatie ‘Omgaan met angst en zorgen’ te zitten die me stoorden. Wat ik overigens pas ontdekte toen ik hem per ongeluk een keer keihard afluisterde. Hetgeen trouwens niet echt aan te bevelen is.

Sindsdien wordt elke meditatie vantevoren gecheckt op afspelen vanaf pc met boxen, vanaf pc met headset, tablet, op telefoonluidspreker en op een telefoon met oortjes. En gelukkig blijkt hij het dan daarna op een smart tv gewoon goed te doen.

Al doende leert men, ook ik natuurlijk. Nog steeds weet ik meer niet dan wel over het opnemen en mengen van meditaties omdat mijn vak nou eenmaal niet geluidstechniek is, maar ik bleek toch in staat om de oorspronkelijke opname opnieuw te bewerken en te verbeteren. En daardoor werd hij nog rustiger om te beluisteren en daar werd ik dan weer blij van.

Daarom deel ik bij deze de meditatie ‘Omgaan met angst en zorgen (remastered)’. Voor als je hoofd blijft malen over dingen die je toch niet kunt veranderen door er veel over na te denken. Voor als je angsten met je op de loop gaan. Voor als je je zorgen maakt en voor wanneer je je hoop verloren hebt. Hij brengt je tot rust, terug in het moment, waarin alles goed is.

Je vindt deze rustgevende, hoopvolle meditatie net als al mijn geleide meditaties op mijn meditatiepagina.

Meditaties

En, vind je ze fijn en wil je ze graag live ervaren? Van 18-22 september geef ik een retraite in The Land of Now met als thema Thuiskomen bij jeZelf. Daar komen weer andere, passende meditaties aan bod. Naast allerlei andere mooie programma-onderdelen natuurlijk. Wees welkom!

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie online

Ik heb er niet eerder over geschreven of in interviews over verteld, want daarvoor vond ik het eigenlijk te persoonlijk. Ik schreef er alleen over in mijn boeken, want daarin was het nodig om uit te kunnen leggen hoe ik om overeind te blijven, al jong had afgeleerd om...

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

BOOS – nieuwe meditatie online

Soms ben je boos, woedend en spring je bijna uit je vel. Misschien heb je zelfs zin om iets te slopen van pure frustratie. Daarom staat er nu een nieuwe meditatie online die is bedoeld om iets met die boosheid te doen. Hij helpt je om dat te omarmen wat je voelt,...

Vertrouwen hervinden – meditatie online

Soms vraag je je af, wie je nog vertrouwen kunt. Ben je je vertrouwen in anderen, het leven of jezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Vanaf nu staat er een geleide ‘meditatie’ online die je helpt om een stapje te zetten en dat vertrouwen terug op te bouwen. Deze en andere...

Eigenwaarde – nieuwe meditatie online

Er zijn momenten waarin je jezelf eigenlijk maar zo zo vindt. Of misschien zelfs wel weinig of helemaal niks waard. Op zulke dagen kan deze meditatie je helpen om weer in contact te komen met die plek binnenin je waar het zaadje zit van zelfwaardering en eigenliefde....

Retraite 2022

  Wat hebben zeehondjes en mijn nieuwe retraite met elkaar te maken? Je leest het op de speciale retraite pagina, want alle info is compleet en je kunt je vanaf nu inschrijven voor de retraite 2022!

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter