NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Omgaan met angst en zorgen (remastered) – meditatie online

Ineens zat het me een toch beetje dwars. Toen ik begon met meditaties opnemen in februari jl. was ik namelijk nog helemaal niet handig met alle knopjes en het mengpaneel op mijn Mac. Daardoor bleken er achteraf nog wat bijgeluiden in de meditatie ‘Omgaan met angst en zorgen’ te zitten die me stoorden. Wat ik overigens pas ontdekte toen ik hem per ongeluk een keer keihard afluisterde. Hetgeen trouwens niet echt aan te bevelen is.

Sindsdien wordt elke meditatie vantevoren gecheckt op afspelen vanaf pc met boxen, vanaf pc met headset, tablet, op telefoonluidspreker en op een telefoon met oortjes. En gelukkig blijkt hij het dan daarna op een smart tv gewoon goed te doen.

Al doende leert men, ook ik natuurlijk. Nog steeds weet ik meer niet dan wel over het opnemen en mengen van meditaties omdat mijn vak nou eenmaal niet geluidstechniek is, maar ik bleek toch in staat om de oorspronkelijke opname opnieuw te bewerken en te verbeteren. En daardoor werd hij nog rustiger om te beluisteren en daar werd ik dan weer blij van.

Daarom deel ik bij deze de meditatie ‘Omgaan met angst en zorgen (remastered)’. Voor als je hoofd blijft malen over dingen die je toch niet kunt veranderen door er veel over na te denken. Voor als je angsten met je op de loop gaan. Voor als je je zorgen maakt en voor wanneer je je hoop verloren hebt. Hij brengt je tot rust, terug in het moment, waarin alles goed is.

Je vindt deze rustgevende, hoopvolle meditatie net als al mijn geleide meditaties op mijn meditatiepagina.

Meditaties

En, vind je ze fijn en wil je ze graag live ervaren? Van 18-22 september geef ik een retraite in The Land of Now met als thema Thuiskomen bij jeZelf. Daar komen weer andere, passende meditaties aan bod. Naast allerlei andere mooie programma-onderdelen natuurlijk. Wees welkom!

Annemiek, wat ben je stil op social media

Ja dat klopt. En niet alleen op social media. Ik ben stil laatste maanden, maar ik zit niet stil. Sterker nog, ik ben bijzonder bezig! Een kleine tip van de sluier maakt duidelijk waarmee: sinds 8 december staat de onderste etage van mijn huis onder water. Nee, ik...

Wachten op een wonder – meditatie online

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt? Wanneer je eigenlijk...

het laatste nieuws van 2023

Nog even en 2023 is alweer ten einde. Om dit jaar mooi uit te luiden en het nieuwe goed te beginnen, ontvang je deze nieuwsbrief met louter positiviteit. Fluisteringen van je ziel aurakelkaarten gelanceerd Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten. Inzichtkaarten met...

Achter je muurtje meditatie online

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan haken ze emotioneel een beetje af en creëren ze zo ruimte voor zichzelf. Doen ze tijdelijk niet meer mee en nemen ze wat afstand. Gaan ze achter hun figuurlijke...

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter